keskiviikko 31. elokuuta 2016

FLOM Sports Clubin joukkue Midnight RuniinYksi urheilulähetystyön unelma toteutuu, kun FLOM Sports Clubin joukkue lähtee lauantaina 3.9. juoksemaan Midnight Runiin. Viisitoista FLOM Sports Clubin joukkueessa tapahtumaan ilmoittautunutta juoksijaa starttaa 11 000 muun juoksijan joukossa kymmenen kilometrin matkalle Helsingin yöhön.

Kylväjän viestintäpäällikkö Outi Rajala kirjoittaa:

Ensimmäisellä kerralla Midnight Runiin osallistuessani vuonna 2011 mieleeni painui syvälle näkymä ja tunnelma Tähtitornin mäeltä. Sinne kiivettiin Tähtitorninkatua muiden juoksijoiden joukossa. Kun mäen pääsi ylös, avautui eteen koko Helsingin keskusta yövalaistuksessaan. Alaspäin vievää tietä reunustivat roihut. Siinä kohtaa ei askel painanut, mutta henki salpautui.

Olen juossut Midnight Runissa sen jälkeen monia kertoja. Tapahtuman tunnelma elo-syyskuun vaihteen pimeässä iltayössä on ainutlaatuinen. Katuvalojen lisäksi monenlaiset valo- ja tulishow:t, musiikki ja kannustava yleisö matkan varrella vauhdittavat juoksua niin, että kymmenen kilometriä taittuu melkein huomaamatta. Mielenkiintoisia hetkiä ovat myös ne, kun tie vaihtuu pikitiestä hiekkatieksi. Tuhansien juoksijoiden askelten ääni siinä kohtaa on hauska elämys.

Viime vuonna totesin kuitenkin, että nyt olen yksin tai joidenkin ystävien kanssa juossut Midnight Runin niin monta kertaa, että seuraavalle kerralle tarvittaisiin joku lisämotivaattori, että olisi kiva lähteä mukaan. Mutta olisi kyllä kiva houkutella tapahtumaan sellaisia, jotka eivät ole aikaisemmin siellä olleet. Katselin Midnight Runin juoksijoita. Kaikilla on samanlainen paita, mutta joukosta erottuivat ne, joilla oli samanlaiset housut tai sukat. Niinpä syntyi unelma: Olisipa hienoa juosta Midnight Runissa FLOM Sports Clubin joukkueessa, FLOM Sports Clubin juoksuhousut jalassa, ja tuoda sillä lailla urheilulähetystyötä tutuksi.

Tänä lauantaina tuo unelma toteutuu. FLOM Sports Clubin joukkueeseen on tulossa monenlaisia juoksijoita: eri ikäisiä urheilulähetystyön ystäviä opiskelijoista eläkeläiseen, paljon juoksua harrastaneita, ja niitä, joille 10 kilometriä on kova tavoite. Kaikki samassa urheilulähetystyön joukkueessa!

Juoksijoiden lisäksi mukaan on lähdössä kannustajia ja huoltojoukkoja. Tapaamme juoksua ennen Annankulmassa, Annankatu 14 D, klo 19.30. Sinäkin olet tervetullut mukaan! Olisi kiva nähdä paljon myös uusia kasvoja, joita urheilulähetystyö kiinnostaa.

Saamme tapaamiseen myös videotervehdyksen Mongoliassa urheilulähetystyötä tekevältä Niko Ijäkseltä. Jos et pääse mukaan Annankulmaan, videotervehdyksen voi katsoa myös tästä:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostamme asiallisia kommentteja ja asiallista keskustelua.
Kommentit tulevat näkyviin tarkistuksen jälkeen :)