tiistai 13. joulukuuta 2016

Hanke toi apua aliravitsemukseen

Mamota on iloinen tyttärensä painon noususta.
Monet lapset kärsivät aliravitsemuksesta
Bangladeshin Naogaonissa.
Kylväjän työalueella Naogaonin läänissä yli kolmannes alle 5-vuotiaista lapsista on aliravittuja. Luku on koko Bangladeshin keskiarvoa korkeampi.

Mamotan 2,5-vuotias lapsi on ollut tänä syksynä mukana Kylväjän hankkeen ohjelmassa, jossa aliravitut lapset saavat lisäravintoa joka päivä kolmen kuukauden ajan.

– Alussa tyttäreni painoi 7,5 kiloa, nyt kolmen kuukauden lisäravinto-ohjelman jälkeen hän painaa 10,5 kiloa. On todella hyvä, että hän sai lisäravintoa. Tyttö syö paremmin, on vahvempi ja nauraa enemmän kuin ennen. Hän on myös ruvennut puhumaan ja kertomaan tarinoita. Aikaisemmin hän oli kovin sairas, mutta nyt paljon terveempi.
Tämän ohjelman aikana olen itse oppinut laittamaan ravintorikasta ruokaa ja pesemään kädet ennen ruoanlaittoa. Ravitsevaa ruokaa ei ole vaikea tehdä ja sitä on saatavilla helposti – aikaisemmin en vain tiennyt, mikä on terveellistä ruokaa. Olen todella iloinen, että lapseni sai lisäravintoa ja on nyt terveempi. Toivon, että moni muukin lapsi voisi saada tällaista apua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostamme asiallisia kommentteja ja asiallista keskustelua.
Kommentit tulevat näkyviin tarkistuksen jälkeen :)