sunnuntai 16. heinäkuuta 2017

Armoa jääkaapin ovessa


Tikkaset Mongoliasta kirjoittavat:

Viereiset sanat tulivat jääkaappimme oveen talvella. Ne tuntuivat kovin hienoilta ja allekirjoitimme ne täysin. Nyt kevään aikana ne ovat siirtyneet seinältä sydämiimme oleviksi eläviksi totuuksiksi.

Kovapäisen on helppo listata, mitä elämässä ei ole. Tällä kertaa listattu on pääosin olemattomia taitoja kielen suhteen, mitätöntä kulttuuritietämystä, kädettömyyttä auttaa kirkossa. Painetta voi tulla siitä, ettei ole tehokas. Kotimaassa tehdään töitä, jotta voimme olla täällä. Tätä on vaikea sulattaa omalle kohdalle, kun oma mitättömyyden lista on pitkä.


Mikä lista Jumalalla on? Se lista on meille kaikille. Sen päällä on ikään kuin ruksina ristin merkki. Jeesus on ristinkuolemallaan mitätöinyt kaikki listamme. Ihmisten tekemä lähetystyö, kaikkine vilpittömine ajatuksineen Jumalan rakkauden ja armon julistamisesta, on sen ristin alla. Siinäpä hyvä koulu lähetystyöntekijälle - elää itsekin joka suhteessa armosta.
Lisää kertomuksia juuri ilmestyneessä Armosta lähetystyössä -vihkosessa, jolla Kylväjä liittyy uskonpuhdistuksen merkkivuoden Armoa! -teemaan. Tilaa omasi Pala maailmalta -verkkokaupasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostamme asiallisia kommentteja ja asiallista keskustelua.
Kommentit tulevat näkyviin tarkistuksen jälkeen :)