tiistai 24. lokakuuta 2017

Altantsetseg: "Olen oppinut, että Jumala rakastaa minua enemmän kuin voin ajatellakaan."

Minun nimeni on Altantsetseg. Olen 57-vuotias nainen ja elän aviomieheni kanssa. Meillä on kolme tytärtä ja kaksi poikaa, joista kaikki ovat naimisissa ja kaikilla on oma perhe. Työskentelin luokanopettajana alakoulussa 34 vuotta ja nyt olen eläkkeellä. Nyamdavaa, seurakunnan johtaja, kertoi minulle evankeliumin Jeesuksesta Kristuksesta vuonna 2006. En kuitenkaan voinut mennä kirkkoon, koska koulut ovat valtion alaisia, eivätkä valtion virkamiehet saa osallistua uskonnolliseen toimintaan. Jäin eläkkeelle 2013 ja siitä lähtien olen palvellut aktiivisesti kirkossa. Autan Baasandalaita, joka on yksi seurakunnan johtajista. Mieheni Dorjsuren kuuli evankeliumin minulta ja otti Kristuksen Vapahtajakseen. Nuorin poikani Iaso on Jeesuksen seuraaja ja toimii seurakunnan johtajana Choirissa, Dornogobin provinssissa.

Hiljattain ilmoittauduin paimentolaisten seurakuntakouluun ja opin siellä monia uusia asioita. Vaikka luenkin Raamattua, huomasin, etten tunne sitä kovin hyvin ja että olin ymmärtänyt väärin monia asioita. Tiedon puutteen takia olin harhautunut ja opetin toisinaan väärin.

Kerran vuodessa menen käymään Ulaanbaatarissa tavatakseni lapsiani. Lähellä poikani kotia on korealainen seurakunta, jossa käyn silloin, kun olen käymässä Ulaanbaatarissa. Seurakuntakoulussa opiskelun jälkeen ymmärsin, että tämä seurakunta on kulttiseurakunta. Kaduin Jumalan edessä tietämättömyyttäni.

Paimentolaisten seurakuntakoulu on antanut minulle paljon. Olen oppinut, että Jumala on suurempi kuin osaan kuvitella ja hän rakastaa minua enemmän kuin voin ajatellakaan. Olen saanut herätyksen. Odotan innolla seuraavaa koulutusta.


Lue lisää Kylväjän raamattutyöstä ja osallistu Annoit minulle elämän -keräykseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostamme asiallisia kommentteja ja asiallista keskustelua.
Kommentit tulevat näkyviin tarkistuksen jälkeen :)