tiistai 17. lokakuuta 2017

"Olemme iloisia, että Herra on varustanut perhettäni palvelemaan kirkkoaan Khotontin kylässä."

Choisurendorj on 26-vuotias mies. Hän on naimisissa Munkhtsetseg Namnandovuchin kanssa ja heillä on kolme lasta. He asuvat Khotontin kylässä Arhangaissa.

Choisurendorj kertoo: 
- Khotontin jurttaseurakunta perustettiin vuonna 2015 ja pian sen jälkeen yksi seurakunnan jäsenistä kutsui minut kirkkoon. Menin sinne vaimoni kanssa, jolloin kuulimme elämämme ensimmäistä kertaa Jeesuksen Kristuksen evankeliumin. Siitä lähtien olemme käyneet kirkossa säännöllisesti. Vuonna 2016 me molemmat otimme Kristuksen vastaan Pelastajanamme ja meidät kastettiin.- Me molemmat ilmoittauduimme paimentolaisten seurakuntakouluun Arhangain pääkaupungissa. Kokemus on ollut innostava; olemme oppineet monia uusia asioita ja silmämme ovat avautuneet ymmärtämään asioita, joita emme ole aikaisemmin ymmärtäneet. Kun menimme naimisiin, vanhempani antoivat meille esi-isieni epäjumalankuvan. Me palvoimme kuvaa ja uhrasimme sille suitsuketta. Sen jälkeen, kun aloitimme seurakuntakoulun, me revimme kuvan alas ja poltimme sen.

Seurakuntakoulun opettajat ovat välittäneet meille paljon uutta tietoa ja olemme hyötyneet koulutuksesta hyvin paljon. Odotamme innolla seuraavaa koulutusjaksoa. 

- Nyt Love News -seurakunnan pastori Idersaikhan ja Zorigoo, seurakunnan johtaja, ovat tulossa palvelemaan Khotontin jurttaseurakunnassa viikoittain. Me olemme iloisia, että Herra on varustanut perhettäni palvelemaan kirkkoaan Khotontin kylässä.


Lue lisää Kylväjän raamattutyöstä ja osallistu Annoit minulle elämän -keräykseen!

1 kommentti:

  1. Jälleen yksi todistus siitä, että evankeliumi on Jumalan voima ja se tuo pelastuksen...
    Rukoillaan tämän työn puolesta ja tuetaan sitä mahdollisuuksien mukaan taloudellisesti, että mahdollisimman moni mongoli voisi löytää Vapahtajan elämänsä perustaksi

    VastaaPoista

Arvostamme asiallisia kommentteja ja asiallista keskustelua.
Kommentit tulevat näkyviin tarkistuksen jälkeen :)