sunnuntai 15. lokakuuta 2017

Paluu raamattukouluun


Japanin- lähetti Lea Lukka kirjoittaa:


Seminaarin ja raamattukoulun yhteinen päivähartaus.
"Seitsemän vuoden tauon jälkeen opetan taas Koben raamattukoulussa kerran viikossa, tällä kertaa Roomalaiskirjettä. On suuri haaste mutta samalla myös ilo ruveta jälleen opettamaan Roomalaiskirjettä. Koen selvästi alamittaisuuteni tämän kirjeen äärellä, jossa Lutherin mukaan evankeliumi loistaa puhtaimmillaan. Evankeliumiahan ei koskaan opi. Se pitää saada kuulla aina uudestaan ja uudestaan. Sydän rauhoittuu vasta, kun se oppii tuntemaan ”Kristuksen salaisuutta” (Kol. 4:3). Rukoilkaa siis ”meidänkin edestämme, että Jumala avaisi meille sanan oven”, jotta osaisimme puhua oikein. Luentoja on maaliskuulle saakka. Välillä on parin viikon talviloma.

Vuosia aallonpohjalla kärvistelyn jälkeen raamattukoulussa on tällä hetkellä jopa kaksi kurssia. Ekavuoden opiskelijoita on seitsemän ja tokavuoden neljä. Lisäksi on kuunteluoppilaita sen mukaan, mikä aihe kiinnostaa tai milloin itsekukin ehtii koululle. 

Runsas vuosi sitten rehtori vaihtui. Parhaassa työiässä oleva Kawa-sensei on saanut hyvän otteen johtamiseen ja on siitä ilmeisen innostunut. Hän oli itse opiskelijana sekä raamattukoulussa että seminaarissa siihen aikaan, kun minä olin kokoaikatyössä näissä kouluissa. Voimme muistaa Kawaakin joskus rukouksessa, sillä raamattukoulun lisäksi hän toimii pastorina pienessä Kanan seurakunnassa sekä johtaa pientä työpajaa vammaisille."


Lue lisää Kylväjän raamattutyöstä ja osallistu Annoit minulle elämän -keräykseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostamme asiallisia kommentteja ja asiallista keskustelua.
Kommentit tulevat näkyviin tarkistuksen jälkeen :)