perjantai 22. joulukuuta 2017

Aamurukoussolun joulunavaus TampereellaSuomi 100 -itsenäisyyspäivän juhlan jälkimainingeissa avasivat Anne ja Petri Tuhkanen kotinsa ovet Tampereen Koivistonkylässä. Kodin täytti iloinen naisporukka miehillään ja rovasti Jorma Satamalla höystettynä. Laulettiin joululauluja, kuultiin Israelin lähettien Jari ja Leena Honkakarin tuoreita terveisiä sekä rakennuttiin sanasta, rukouksesta, yhteisestä jakamisesta ja kristittyjen yhteydestä. Iltapäivä vaihtui illaksi eikä kenelläkään tuntunut olevan kiirettä pois.
Anne on luotsannut Tampereen Eteläisen seurakunnan kerran viikossa kokoontuvaa naisten aamurukoussolua jo toistakymmentä vuotta. Piirissä on kannettu Kaikkivaltiaan eteen oman maamme lisäksi myös Israelia ja Immanuel-kirkon työtä Tel Aviv-Jaffassa. Erityisesti työ naisprostituoitujen parissa Punaisella Matolla on ollut naisten sydämellä.
Sanotaan, että rukous on se käsi, joka liikuttaa sitä kättä, joka liikuttaa koko maailmaa. Ilman rukousta lähetystyö kävisi mahdottomaksi. Hengellisessä sodankäynnissä esirukoilijat, jotka voivat olla  fyysisesti kaukana etulinjasta, edustavat kuitenkin sitä raskasta tykistöä, jonka koordinaateissa on ratkaiseva panos lopputulosta ajatellen.
"Jaksetaan. Jaksetaan vielä, ystävät!", rohkaisi tuttu rovasti pientä laumaansa vielä lähtiäisiksi. Ja ryhmä jatkaa uskollisesti omaa kutsumustaan, monille näkymätöntä ja hiljaista työtään. Vaikka Honkakarit ovat nyt palanneet Suomeen, rukous Immanuel-kirkon ja Punaisen Maton puolesta jatkuu. Rukoillaan myös Juha-Pekka ja Hanna Rissasen puolesta, jotka ovat lähdössä Immanuel-kirkon työhön helmikuussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostamme asiallisia kommentteja ja asiallista keskustelua.
Kommentit tulevat näkyviin tarkistuksen jälkeen :)