maanantai 29. tammikuuta 2018

Veden kautta Taivaan Isän lapseksi

Lähettimme kirjoittavat:

"Tammikuun toisena sunnuntaina saimme viettää varsin erityistä juhla­päivää, kun syk­systä lähtien opetusta saanut nainen otettiin ”veden kautta” Tai­vaal­li­sen Isän lapseksi. Hänen tarinansa on koskettava, sillä hän oli jäänyt kol­me vuotta sitten leskeksi ja kahden pienen lapsen yksinhuoltajaksi, kun hänen miehensä jäi ohi ajavan auton alle ja kuoli. 

Nainen oli jo vuo­sia aiemmin saanut uskovalta serkultaan pyhän kirjamme, jota hän oli myös alkanut lukea. Hänellä ei ollut juurikaan tietoa tämän maan valta­uskonnosta tai sen opeista, joten hän omaksui kai­ken sellai­se­naan Sanasta. Tultuaan ensimmäistä kertaa kokoon­tu­mi­siimme pää­si­äi­­senä hän jo uskoi Vapahtajaan, vaikka moni asia olikin hänelle vielä epä­selvää. Opetuskertojen lähetessä loppuaan hän odotti jo innolla tammikuun juhla­päi­väänsä ja myös sitä, että pääsisi ensimmäistä kertaa muiden kans­sa Herran pöytään. 

Naisen elämän­tilanne on hyvin vaikea, sillä hän on ollut työttömänä ja hä­nen on täyty­nyt jättää lapsensakin toistaiseksi äitinsä hoiviin kauas maa­seudulle. Hän on siis muutamassa vuodessa muuttunut nuoren perheen äidistä yksin­eläjäksi. Usko on kuitenkin antanut hänelle paljon lohtua, ja hän lukee innokkaasti Sanaa ja Katekismusta. Juhlassa vuoda­tettiin monet onnen kyyneleet, mutta varmasti taivaassa riemuittiin vielä enemmän (Luuk. 15:7)."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostamme asiallisia kommentteja ja asiallista keskustelua.
Kommentit tulevat näkyviin tarkistuksen jälkeen :)