sunnuntai 3. kesäkuuta 2018

Armoa stadin kundeille ja friiduille


Lähetysyhdistys Kylväjä on monin tavoin kotonaan Helsingissä, vaikka pitääkin majaa Vantaalla. Stadin kundi, opetusneuvos Olavi Peltola, on ollut pidetty ja odotettu seurapuhuja, kun Kylväjän pääkaupunkiseudun kesäseurat käynnistyvät perinteiseksi muodostuneella tavalla Ketoloiden kodissa Puistolassa.
– Ihan kuin ihmiset eivät olisi tavanneet toisiaan aikoihin, naurahtaa illan emäntä Leena Ketola seurojen jälkeen.
Mitenkä niin?
– Päätellen siitä pulinasta, joka vallitsi ennen seurojen alkua.

Lähetysyhdistys Kylväjän pääkaupunkiseudun keskiviikkoiltojen kesäseurat käynnistyivät keskiviikkona. Kesän ohjelma löytyy Kylväjän sivuilta.

Kesäseurojen aiheet rakentuvat Herrnhutin veljesseurakunnan julkaiseman Päivän tunnussana -kirjasen päivittäisten Raamatun kohtien varaan. Olavi Peltolan puheen aiheena oli keskiviikon Vanhan testamentin kohta: Ylistäkää Herraa, te hänen luotunsa kaikkialla hänen valtakunnassaan. Ylistä Herraa, minun sieluni!” (Psalmi 103:22) Kristillisen uskon ydin kristallisoitui Olavin puheessa siihen, että Jeesus on syntisten Vapahtaja, sen varassa jaksaa elää ja kuolla.


Kovin monella yhdeksänkymppisellä rovastilla ei ehkä ole nettisivuja. Olavi Peltolan sivuilla on vieraillut lähes 90 000 ihmistä, ja käyntejä on jo yli 1,2 miljoonaa.
Kesäseuraterveisiä kertoi Kirsi Myllyniemi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostamme asiallisia kommentteja ja asiallista keskustelua.
Kommentit tulevat näkyviin tarkistuksen jälkeen :)