torstai 21. kesäkuuta 2018

Suurimman voiman salaisuus Vuokatinrannan Raamattu- ja lähetysleirillä


Vuokatinrannassa aloitettiin täydellä leirivahvuudella kesän toiminnalliset Raamattu- ja lähetysleirit teemalla Suurimman voiman salaisuus. Kylväjän kasvatustyön koordinaattori Outi Paukkunen kirjoittaa:

Lukiessaan Raamatun Tuomarien kirjaa, josta tämän kesän teema kumpuaa, ei voi kuin ihmetellä, miten Jumala on pitänyt pelastussuunnitelmastaan huolen ailahtelevien, jopa arkojen tuomareiden aikana. Yksi heistä oli Gideon, arka ja epävarma tuomari, jonka kautta Jumala pelastaa oman kansansa midianilaisten käsistä pienellä itse valitsemallaan miniarmeijalla aseinaan ruukut, soihdut ja torvet. Silloin kun Gideonin voimavarat ja taidot puuttuivat, Jumala korvasi ne omalla riittävyydellään, Gideonin tarvitsi vain luottaa. Mutta melkoisen vaikeaahan se oli. Jumalan aseet ja keinot eivät taida juuri koskaan olla meille sopivia tai edes riittäviä. Gideon pelasti Israelin kansan midianilaisten vallasta, mutta Jumala lähetti oman Poikansa maailman Vapahtajaksi ja taisivat ne keinot ja ”aseet” Golgatalla mietityttää silloinkin ihmisiä. Mutta lupaus maailman Vapahtajasta on meidän toivomme tänään ja mitä se meissä vaikuttaa löytyi 1. Joh.1:7-9. Jumalalla on meille pesulapalvelu avoinna joka päivä 24/7  Joka hetki voimme tulla Taivaan Isän luo ja pyytää: Auta minua!

Leirin teemojen mukaisia opetuksia elävöitetään ja vahvistetaan toiminnallisin keinoin: varjonäytelmin, draaman keinoin, yhteislauluilla, erilaisilla peleillä ja leikeillä sekä tehtävien avulla.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Arvostamme asiallisia kommentteja ja asiallista keskustelua.
Kommentit tulevat näkyviin tarkistuksen jälkeen :)